IT & C

#acer #aspire #defectiune #microfon #palm-rest

Acer retrage de pe piata laptopuri Aspire

Compania Acer anunta pe site-ul oficial retragerea de pe piata a unor modele de laptopuri proprii din seria Aspire.

Notebook-urile fac parte dintr-un lot fabricat inainte de data de 15 septembrie 2009 .

Incalzire

Toti utilizatorii care au cumparate laptopri fabricate inainde de 15 septembrie 2009 pot avea cateva probleme ca, supra-incalzirea cablului de microfon daca se aplica presiune repetata pe partea stanga a laptopului ( palm-rest ).

Aceasta supra-incalzire poate duce la cateva defectiuni ale sistemului ca deformarea carcasei si chiar la functionarea defectuoasa a aparatului. Laptopurile cu probleme fac parte din seriile AS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ si AS3810TZG.

Indicatii Acer


Pentru a rezolva problema mai usor Acer a intocmit o lista pe site-ul oficial unde utilizatorii isi pot inregistra laptopul in caz ca acesta face parte dintr-un lot indicat de producator. Service-ul modelelor se va face gratuit.

Totodata, Acer prezinta si un scurt tutorial de identificare a notebook-urilor care sunt cumparate cu acest defect. Utilizatorii cu astfel de laptopuri sunt rugati sa isi inregistreze pe site-ul Acer numarul serial de 22 de cifre inscris pe carcasa dispozitivului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele