IT & C

#acer aspire 7745 #laptopul gaming #romania

Acer Aspire 7745, laptopul gaming, a ajuns in Romania

Piata autohtona de imbogateste cu inca un model de notebook, Acer Aspire 7745, laptopul cu o diagonala a ecranului de 17,3 inch care este destinat celor interesati de segmentele multimedia si gaming.

Noul sistem combina cu succes cele mai noi tehnologii si este echipat cu componente hardware de ultima generatie, realizand un raport optim intre performanta si pret de achizitie.

Specificatii tehnice

acer aspire 7745 beneficiaza de avantajele oferite de noile procesoare Intel Core i7 , Intel Corei5 si Intel Corei3 si de chipset-ul Mobile Intel HM55 Express, asigurand performante deosebite in jocuri, multitasking si in lucrul cu aplicatii multimedia. De asemenea, datorita integrarii noilor procesoare, utilizatorii se vor putea bucura de tehnologii precum Intel Turbo Boost1 si Intel Hyper-Threading2.

Performanta deosebita a noului sistem este completata de un ecran CineCrystal cu o diagonala de 17,3 inch cu un timp de raspuns redus, care permite vizionarea de filme sau partide de gaming fara a intampina efect de ghosting. Ecranul foloseste tehnologia LED, fapt care conduce la o afisare mult mai buna a continutului digital, ecranele LED depasind gamutul de culoare NTSC, si imbunatateste capacitatea de citire a utilizatorului in conditii de iluminare scazute.

Pentru a oferi o experienta multimedia completa, laptopul foloseste un sistem audio surround optimizat Dolby, cu doua difuzoare integrate, ce asigura o calitate a sunetului sporita. Mai mult, amplificatorul Acer Tuba CineBass permite utilizatorilor sa experimenteze efecte bass cu frecventa joasa .

Conectivitate

Conectivitatea este asigurata de catre tehnologiile wireless actuale, adica Wi-Fi 802.11a/b/g/Draft-N, Wi-Fi CERTIFIED ce suporta Acer SignalUp cu tehnologia wireless Nplify, Bluetooth optional si o placa de retea Gigabit.

Laptopul detine integrata solutia Acer Video Conference care include webcam-ul Acer Crystal Eye cu rezolutia de 1280X1024, programul Acer Video Conference Manager si tehnologia Acer PureZone, ce ofera posibilitatea utilizatorilor de a tine legatura cu prietenii si de a intretine conferinte video cu partenerii de afaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele