IT & C

ACD Systems si Konica Minolta lanseaza impreuna un nou plug-in pentru ACDSee

ACD Systems International, lider in domeniul digital si creatorul programelor ACDSee si Canvas, a anuntat lansarea plug-in-ului DiMAGE Messenger 2.0.

Dezvoltat cu ajutorul pachetului acd Software Development Kit (SDK) ca si un plug-in pentru softul digital, ACDSee, DiMAGE Messenger permite utilizatorilor adnotarea imaginilor digitale cu text, imagini aditionale sau fisiere audio si partajarea acestora catre alti utilizatori.

Plug-in-ul DiMAGE Messenger este un program usor de utilizat care permite atasarea automata a textului, a unor imagini aditionale si a unor fisiere audio la portiuni specifice a imaginilor digitale cat si partajarea acestor combinatii prin e-mail sau retea.

Dezvoltat atat pentru utilizatorii mari cat si pentru piata consumatorilor mici, DiMAGE Messenger Plug-in permite utilizatorilor economisirea timpului prin integrarea tuturor aspectelor comunicatiei multimedia intr-un singur fisier si imbunatatirea vitezei de transmisie prin e-mail prin optimizarea imaginilor. Pentru adnotarea imaginilor, utilizatorii nu trebuie sa faca altceva decat sa:

1. Selecteze imaginea din ACDSee
2. Selecteze DiMAGE Messenger Tool
3. Adauge textul, celelalte imagini sau fisiere audio
4. Salveze fisierul in mai multe formaturi
5. Partajeze fisierele salvate

Programul SDK de la ACD Systems permite crearea unor solutii foarte economicoase din punct de vedere al pretului care pot extinde functionalitatea ACDSee si a celorlalte programe ACD. Printre participantii la programul de parteneriat SDK se numara: HP, Canon, Sanyo, V-com si Morpheus Software. In plus, partenerii SDK au acces la vasta retea ACD a utilizatorilor nationali si internationali si a celor peste 33,000 de companii, printre care si companiile Fortune 500.

Pentru mai multe informatii despre Konica Minolta Photo Imaging U.S.A. si despre produsele si serviciile acestei companii, vizitati // www .ph.konicaminolta.us/

Pentru detalii despre ACD Systems International, vizitati pagina companiei la: www.ACDSYSTEMS.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele