IT & C

#electronice #electrocasnice #jocuri #aparat foto digital

Acasa.ro te invita in magazinul de electronice si electrocasnice

Sectiunea de tehnologie a portalului Acasa.ro a deschis si poti cumpara rapid si sigur: dispozitive foto - video, calculatoare si laptopuri, telefoane mobile, echipamente electronice, jocuri si multe altele.

Din magazinul virtual deschis pe Tehnologie Acasa.ro poti accesa si achizitiona o gama larga de si accesorii pentru telefoanele mobile.

, daca iti doresti un produs dar nu stii unde il poti gasi, Okazii.ro iti ofera cele mai mari sanse de reusita.

In categoria Jocuri PC si Console poti gasi cele mai tari jocuri si accesorii la preturi mult mai mici fata de magazinele de specialitate. Nintendo Wii , Sony PS2. PS3 si PSP sunt doar cateva dintre sistemele de joc si consolele propuse de utilizatori.

etc.

 

Cum functioneaza sistemul de vanzare / cumparare?

 

1. Vanzatorul plaseaza articolul scos la vanzare in categoria potrivita a magazinului.

2. Cumparatorul poate cauta in magazin articolul dorit prin introducerea in modulul de cautare a cuvantului/cuvintelor cheie sau poate alege unul dintre produsele listate in categorii. In pagina produsului sunt afisare descrierea produslui, pretul si detalii despre vanzator . Pentru mai multe detalii cumparatorii pot cere vanzatorului amanunte suplimentare, pot schimba pareri intre ei.

3. In functie de modul de vanzare produsul poate fi cumparat pe loc prin selectarea cantitatii dorite si apasarea butonului cumpara. Daca vanzarea se face prin licitatie atunci suma licitata va fi inregistrata si la finalul perioadei stabilite de vanzator licitatia este castigata de  cumparatorul cu oferta cea mai mare.

4. Dupa finalizarea procesului de cumparare atat cumparatorul cat si vanzatorul vor primi un mesaj prin e-mail cu coordonatele celeilalte parti. Dupa aceea, atat cumparatorul cat si vanzatorul sunt pe deplin responsabili pentru tranzactia incheiata. Ei vor trebui sa ia contact unul cu celalalt si sa incheie afacerea la pretul stabilit.

5. Feedbackul oferit de utilizatorii magazinului este esential, de aceea exista Sistemul de Calificative. Acest sistem ii va ajuta pe participantii la licitatie sa afle cat mai mult despre persoanele cu care au realizat tranzactia.

 

Siguranta si feedback permanent

 

Okazii.ro se afla in topul siteurilor de acest gen de la noi din tara si castiga zilnic increderea utilizatorilor datorita regulilor impuse si, foarte important, datorita ratingului oferit fiecarui user care vinde sau cumpara.

Atunci cand iti alegi un produs, poti vedea numarul de tranzactii reusite pe care firma sau persoana le-a realizat pana in acel moment. Ratingul este redat prin stelute galbene, dar si printr-un procent care reprezinta valoarea trazactiilor reusite din totalul celor realizate de cand utilizatorul s-a inregistrat pe site. Astfel ai siguranta ca userul de la care cumperi este monitorizat in permanenta si eviti o eventuala frauda.

Poti cumpara atat de la persoane fizice care vand un produs folosit sau nou, cat si de la o firma care dispune de o .

 

Detalii si transparenta

 

Un alt avantaj este dat de posibilitatea de a urmari in timp real numarul de produse disponibile , pentru a sti daca mai este cazul sa nu sa contactezi utilizatorul respectiv.

Detaliile livrarii iti permit sa afli zona in care poti primi gratuit coletul, de cele mai multe ori existand posibilitatea ca livrarea sa se faca personal in orasul de resedinta al celui care vinde. Pentru cumparatorii din alte orase se anunta modalitatea de expediere, costul dar si posibilitatea de a vedea produsul in prezenta curierului.

Majoritatea produselor au o descriere clara a avantajelor, caracteristicelor si defectelor, de acuratetea acestei descrieri depizand ratingul oferit ulterior de cumparator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele