IT & C

#consola de joc #goldstriker #nintendo-wii-supreme

A fost prezentata cea mai scumpa consola de joc a momentului

Cea mai scumpa consola de joc disponibila pe piata la ora actuala este o versiune a Nintendo Wii .

Modelul denumit Wii Supreme este placata cu aur si are butoane din diamante.

Goldstriker la atac

Se pare ca "vinovatii" de aceasta consola sunt cei de la compania Goldstriker International, cunoscuta pentru tratamentele "scumpe" pe care le aplica diferitelor dispozitive.

Printre modelele pe care acestia le-au imbracat in metale pretioase se numara, terminalul Apple iPhone, diferite telefoane mobile ale celor de la Nokia sau Samsung si multe alte gadgeturi.

Consola Nintendo Wii Supreme este lucrarea designer-ului Stuart Hughes, aceeasi persoana care a scos pe piata si cel mai scump iPhone 3GS de la ora actuala, modelul supranumit iPhone 3GS Supreme.

In sase luni

Daca dichisirea iPhone-ului 3GS Supreme a durat zece luni, imbracarea consolei de joc Nintendo Wii in aur si diamante i-a luat creatorului doar sase luni. Astfel designer-ul a folosit 2.500 de grame de aur de 22 k si 78 de diamante de 0,25 k.

Noua colectie de console de joc Nintendo Wii Supreme va fi mai mult decat limitata. Stuart Hughes va realiza doar trei modele unicat, iar pretul unui dispozitiv se ridica la suma de 800.000 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele