IT & C

#projectiondesign f35 #wqxga #videoproiector

A fost lansat primul videoproiector cu rezolutie WQXGA

Proiectoarele video au evoluat foarte mult in ultimii ani, de la simple dispozitive care pot reda anumite prezentari, pana la modele dedicate pentru redarea filmelor chiar si in formate 3D.

Lucrurile merg mai departe, iar compania Projectiondesign prezinta primul proiector portabil cu rezolutie .



Modelul Projectiondesign F35 vine cu o impresionanta rezolutie WQXGA de 2560 x 1600 pixeli, lucru care face imaginea sa aiba o latime de 19,8 m. Desi poate fi folosit si in apartamentul propriu, modelul este destinat pentru uzul comercial.

Videoproiectorul vine dotat cu cea mai recenta tehnologie DLP a celor de la Texas Instruments si are un set mai aparte de lentile. Acestea au o suprafata asferica (care nu este curba ) si folosesc o sticla speciala caracterizata prin indice de dispresie (a luminii colorate) foarte redus care favorizeaza contrastul.

Detalii tehnice

Printre specificatiile tehnice ale noului proiector se numara si o rata de contrast de 8.000:1, luminozitate de 6.500 ansilumeni si capabilitati stereo 3D. Modelul mai dispune si de o serie de tehnologii ca Smear Reduction care il ajuta sa proceseze mai rapid imaginea.

Videoproiectorul este destul de compact, masurand  376 x 510 x 233 mm si vine dotat cu doua porturi Dual Link DVI-D, doua 1.3a si doua VGA etc. Modelul se va lansa in 2010, dar pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele