IT & C

#ceas de mana #android #color #i'm Watch #Color Tech si Jewel. #Tech #Jewel

A aparut ceasul de mana cu sistem Android "i'm Watch"

Compania italiana "i’m" a prezentat la Mobile World Congress ceasul de mana cu sistem Android, numit "i’m Watch".

Ceasul de mana inteligent se conecteaza la un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS si aduce beneficii multiple utilizatorilor, oferind notificari si control de la distanta.

Noul produs inovativ creat de compania "i'm" cantareste doar 170 de grame si este disponibil in trei variante: Color, Tech si Jewel.

Pretul ceasului "i'm Watch" nu este tocmai accesibil, din pacate. Color, una dintre cele mai simple variante, poate fi achizitionata la pretul de 300 de euro. Ceasul Color are carcasa de aluminiu si este disponibila in mai multe culori vii. Acesta este destinat publicului larg si nu pierde din caracteristicile importante, desi este disponibil la un pret mult mai mic decat restul, care ajung la cateva mii de euro.

Clasa Tech se diferentiaza prin includerea unei carcase de titaniu, iar clasa Jewel, cea mai sofisticata, este adresata persoanelor extravagante, ofera o carcasa din aur sau argint si se ridica la preturi de pana la 15.000 de euro.

Sursa foto: androidpit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele