IT & C

#e-mail #spatiu de stocare #gmail #posta electronica #aplicatie pentru Android #inbox

9 ani de Gmail: cum a evoluat Gmail intre 2004 si 2013

Google aniverseaza luna aceasta 9 ani de la lansarea serviciului sau de e-mail gratuit. Aparut intr-un moment in care e-mailul era dominat de Yahoo! si Hotmail, Gmail s-a extins rapid datorita incorporarii feedback-ului utilizatorilor.

Disponibil in prezent in 57 de limbi, Gmail a fost inspirat de ideea ca mailurile mai vechi sunt prea greu de cautat in inbox. Combinand puterea cautarii Google cu o interfata simpla, Gmail a reusit sa devina unul dintre cele mai utilizate servicii de e-mail din lume, in mai putin de un deceniu.

In primii 3 ani de existenta a serviciului de posta eletronica, Gmail a fost disponibil doar pe baza de invitatie, dar a evoluat apoi rapid odata cu deschiderea sa globala.

Momentele importante din istoria serviciului de email includ septembrie 2008, cand a fost introdusa o alerta speciala pentru utilizatorii care uita sa ataseze fisierele mentionate in corpul mailului, octombrie 2009, cand a fost disponibila prima aplicatie Gmail pentru Android, si aprilie 2012, cand spatiul de stocare oferit gratuit a ajuns la 10 GB.


Sursa foto: androidspin.com, mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele