IT & C

7 milioane de dolari din centul la 10 apeluri

Connex va aloca in continuare un cent la fiecare 10 apeluri efectuate in retea pentru proiecte din domeniile mediu, invatamint si restaurarea monumentelor istorice. In urmatorii trei ani, suma alocata ar putea ajunge la aproximativ sapte milioane de dolari.
Compania a lansat simbata, la Mamaia, programul Litoral curat, prin care se doreste imbunatatirea calitatii mediului pe litoralul romanesc. In urmatoarele trei luni, pe toate plajele litoralului romanesc vor fi amplasate cosuri pentru materiale reciclabile si vor fi organizate actiuni de informare si educare a publicului, a spus Marian Velicu, vicepresedinte Strategie, Reglementari si Afaceri publice al Connex.

Programul, in parteneriat cu organizatia Mare Nostrum, se va derula pina la data de 1 septembrie. Campania se va desfasura pe plajele din statiunile Navodari , Mamaia, Constanta, Eforie Nord , Eforie Sud , Costinesti, Neptun, Olimp, Saturn, Mangalia, Jupiter, Cap Aurora , Venus, 2 Mai si Vama Veche.

Puncte mobile de informare vor fi deplasate in toate statiunile pentru informarea si educarea turistilor. In luna martie, Connex a lansat proiectul pentru restaurarea Turnului Sfatului din Sibiu si se pregateste lansarea unuia in domeniul invatamintului. Suma care va fi alocata proiectelor din programul Connex pentru viitor depinde de numarul de apeluri efectuate, insa estimarile indica o suma de aproximativ sapte milioane de dolari in urmatorii trei ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele