IT & C

4000 de lire pentru cea mai romantică felicitare

Poşta britanică a prezentat mai multe imagini cu ceea ce se presupune că este cea mai scumpă felicitare se Ziua Îndrăgostiţiilor. Datand din anul 1790 şi cu mesaj foarte emoţionant, epistola ar costa 4.000 de lire sterline, dacă ar fi scoasă la licitaţie, astăzi. Ea este, în prezent, găzduită la British Postal Museum and Archive, care nu intenţionează să o vandă. Felicitarea este un puzzle, făcut de mană, care ascunde mesaje poetice, extrem de emoţionante. Pe o parte a felicitării se poate citi: „ Draga mea , inima care îţi aparţine/Se va frange cand tu nu vei mai fi,/ Dar chiar şi aşa, inima mea , deja suferindă din dragoste ,/Este cu siguranţă rănită şi ruptă în două”.// Purtătorul de cuvant al poştei, Patrick O'Neill, a declarat: „Anul acesta Royal Mail va scoate la vanzare 12 milioane de felicitări de Sf. Valentin , dar cu siguranţă niciuna dintre acestea nu va la fel de plină de romantism ca aceste versuri, scrise aici. Deşi felicitarea este o piesă valoroasă, nu intenţionăm să o vindem. Este ca şi cum i-am pune preţ dragostei adevărate!”.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele