IT & C

#reclame #Flickr #aplicatie Flickr #stocare foto in cloud #stocare fotografii

3 imbunatatiri noi pentru Flickr

Serviciul de stocare foto Flickr a suferit cateva modificari importante, care imbunatatesc intr-un mod substantial experienta utilizatorilor. Noutatile au fost prezentate de Yahoo!, care a achizitionat Flickr in 2005.

Unul dintre cele mai populare servicii de stocare foto in cloud, Flickr trece printr-o schimbare majora si ofera cateva optiuni noi utilizatorilor.

Interfata noua Flickr

Cea mai importanta schimbare este noua interfata Flickr. De la sistemul de poze pe fond gri sau alb, serviciul adopta o grafica imbunatatita, asemanatoare cu Pinterest si cea "Metro" din Windows 8.


Spatiu de stocare in cloud

Flickr va oferi tuturor utilizatorilor 1 TB de stocare in cloud, in mod gratuit. Spatiul de stocare de 1000 GB va fi disponibil de pe PC, dar si de pe orice gadget mobil, cu noua aplicatie Flickr.

Servicii Premium Flickr

Utilizatorii Flickr Pro isi vor putea pastra conturile la acelasi pret, dar noua strategie aduce si alte servicii contra cost. Flickr va avea reclame, care pot disparea pentru cei dispusi sa plateasca 50 dolari pe an.

In plus, spatiul de stocare gratuit de 1 TB poate fi dublat. Utilizatorii care vor 2 TB vor avea insa de platit 500 dolari pe an.

Sursa foto: viralblog.com, tested.com, cnet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele