IT & C

#consola #windows 8 #xbox one #fifa 14

3 avantaje ale Xbox One

Microsoft a prezentat Xbox One, consola mult asteptata care preia stafeta de la Xbox 360. Concurenta cu PlayStation 4 va fi puternica, dar Xbox One are cateva avantaje importante.

Specificatiile Xbox One sunt similare cu cele dezvaluite de Sony pentru PS4: procesor si placa grafica octa-core, memorie RAM de 8GB, Blu-ray, USB 3.0 si HDD de 500 GB. Consola Microsoft s-ar putea evidentia insa prin cateva functii speciale.

1 Integrarea cu Windows 8

Microsoft sustine ca Xbox One ruleaza trei sisteme de operare: cel al consolei, kernel Windows 8 si o interfata speciala. Aceastea permite tranzitia instantanee intre joc, Internet Explorer si TV, transformand consola intr-un centru multimedia puternic.

2 Noul sistem de control Kinect

Detectarea mai buna a miscarilor este principalul avantaj Kinect, dar si controller-ul se lauda cu butoane cu reactie mai rapida cu 15%.


3 Noua generatie de jocuri

Microsot a anuntat un parteneriat special cu Electronic Arts, iar primele jocuri discutate sunt cele EA Sports, printre care se numara si FIFA 14. Xbox One va permite jocuri de un realism si mai intens, iar linia dintre TV si joc se subtiaza.

Steven Spielberg va produce un serial TV legat de Halo 4, cel mai de succes titlu Xbox.



Sursa foto: cnet.com, microsoft.com, wpcentral.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele