IT & C

121 frecvente de radiodifuziune scoase la concurs

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a transmis Consiliului National al Audiovizualului ( CNA ), in data de 13 februarie 2004, lista frecventelor de radiodifuziune si a canalelor de televiziune care pot fi scoase la concurs.

"Am hotarat punerea la dispozitia celor interesati a 121 frecvente de radiodifuziune si a 42 canale TV, astfel incat, printr-o utilizare optima a spectrului de frecvente, sa asiguram functionarea unui numar de posturi de radio si televiziune corespunzator necesitatilor pietei audiovizuale din Romania.

Dezvoltarea exploziva din ultimii ani a audiovizualului a dovedit ca romanilor le place sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla, de
aceea la nivel guvernamental am cautat sa asiguram toate conditiile pentru ca fiecare cetatean sa aiba acces la o diversitate de mijloace de informare." a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Nica.

Listele inaintate de MCTI cuprind:
- 54 de frecvente de radiodifuziune FM de putere mica,
- 42 de canale de televiziune de putere mica,
- a patra retea nationala FM, cuprinzand 36 statii de putere mare,
- 23 frecvente de putere mare pentru posturi de radiodifuziune FM,
- 8 frecvente de radiodifuziune in unde medii.
Listele cu frecventele inaintate CNA pot fi consultate pe site-ul ministerului, sectiunea "Comunicatii", categoria "Frecvente scoase la concurs" (

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele