Masini

#masini #auto #salon auto shanghai #Nissan Friend Me #Nissan concept #stiri auto

Nissan a prezentat la Shanghai noul concept Friend-ME

Compania Nissan a prezentat, la Salonul Auto de la Shanghai, care a fost deschis duminica, 21 aprilie, noul concept Friend-ME, o masina destinata special tinerilor.

Noul concept Friend-ME fusese prezentat intr-o serie de fotografii teaser pe care Nissan le-a dat publicitatii acum cateva saptamani, insa acum producatorii de la Nissan au dezvaluit aproape toate secretele noii versiuni.

Friend-ME vine cu un desgin sportiv si spectaculos si foloseste o platforma deja existenta, asadar necesita un minim de componente unice.

Noul autorism de la Nissan va avea o garda la sol mai joasa si va folosi un sistem PureDrive hybrid pentru propulsia acestui model. In ceea ce priveste interiorul, noul Friend-ME va prezenta o consola centrala digitala care se gaseste intre cele doua locuri din spate.



De asemenea, cele patru locuri vor fi delimitate pentru fiecare ocupant pentru ca fiecare pasager sa se simta egal si pentru a putea accesa un ecran pe care sunt afisate informatii despre masina.



Sursa foto: www.diseno-art.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare