IT & C

#ochelari #hp #3d # tablete #smartphone-uri # device-uri portabile #transmisii live

Tehnologia 3D fara ochelari pentru smartphone-uri si tablete vine de la HP

Compania HP a anuntat recent ca a reusit sa dezvolte tehnologia 3D care nu necesita ochelari speciali si ca aceasta va fi implementata pe smartphone-uri, tablete si alte device-uri portabile in anii urmatori.

Specialistii de la HP au prezentat tipul actualizat de tehnologie in revista "Nature" si au mentionat ca utilizatorii pot vedea imaginile 3D daca stau in fata monitorului sau in orice unghi in limita a 45 de grade.

Tehnologia 3D fara ochelari prezentata de HP este usor diferita fata de cea cu care sunt obisnuiti utilizatorii. Mai exact, tehnologia prezentata de HP inglobeaza mai multe modele si forme geometrice optice, cu scopul de a crea imaginile 3D.

Reprezentantii companiei HP au precizat insa ca nu tot continutul 3D va putea fi vazut fara ochelari speciali. Este vorba aici despre transmisiile live, care nu pot fi convertite in timp real. Pentru a pune la punct tehnologia 3D in acest caz, filmarea ar trebui realizata cu 64 de camere.

Sursa foto: .trilulilu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele