IT & C

#sony #s-frame #hd #rama foto digitala

Sony S-Frame, primele rame foto digitale cu redare video HD

Cea mai noua gama de foto digitale denumita Sony S-Frame dispune de optiunea de redare a filmelor in format AVCHD stereo. Cu zece modele noi de rame foto, ale caror ecrane variaza de la dimensiunea de 17,6 cm (7 inch) pana la varianta extra-large de peste 26 cm (10,2 inch), fiecare rama foto S-Frame ofera o gama vasta de aplicatii pentru colectiile foto, printre care se numara moduri variate de redare a fotografiilor, vizualizare ceas, precum si calendar.

Toate modelele (cu exceptia variantei E710, care este prevazuta cu ecrane interschimbabile) sunt personalizate cu logo-ul Sony iluminat pe rama ecranului: logo-ul dispare automat cand rama este pozitionata vertical. Dispozitivul este prevazut cu un senzor de miscare are roteste imaginile pentru vizualizare corecta indiferent daca rama se afla in pozitie verticala sau orizontala.

Alte caracteristici includ cronometrul care permite economisirea de energie in momentul in care dispozitivul nu este folosit, precum si o telecomanda pentru controlul manual al imaginilor de la distanta.

Modelele XR100 si VR100 au ecranele de dimensiuni generoase de peste 26 cm (10,2 inch), pentru vizualizarea fotografiilor si filmelor in culori si detalii clare. Produsul XR100, "vedete gamei", adauga tehnologia TruBlack pentru imagini si mai clare cu un contrast puternic.

Acest model se distinge de asemenea prin unghiul largit de vizionare (160 x 160 grade), astfel incat toata lumea sa se poata bucura de show, din orice colt al incaperii.

In premiera, noile rame foto S-Frame XR100 si VR100 pot reda fisiere de pe camera video, aparatul foto, precum si fisiere in format AVCHD de pe  dispozitivele DSLR, cu sunet bogat, datorita sistemului stereo audio. Utilizatorii se pot bucura astfel de fundalul sonor al filmelor, dar si de propria selectie de fisiere cu muzica.

Optional, atmosfera filmelor sau a poate fi imbogatita de colectia de melodii care poate fi stocata in memoria interna.

Un nou serviciu de personalizare permite realizarea cadoului perfect pentru prieteni, familie si toti cei dragi. Disponibil in exclusivitate la achizitia online de la Sony, noul serviciu gratuit ofera posibilitatea adaugarii unui nume sau a unui mesaj scurt pe rama digitala.

Mesajul selectat poate fi previzualizat inainte de finalizarea comenzii, astfel incat livrarea produsului personalizat se poate face imediat, fara a mai fi nevoie de timp suplimentar. Noile rame foto digitale S-Frame de la Sony sunt disponibile incepand cu lunile octombrie - noiembrie 2010 . Preturile nu au fost anuntate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele