IT & C

#rcs #digiplay #fibra optica #hotspot wi-fi #rcs-rds # digi wi-fi

RCS & RDS ofera acces gratuit la reteaua DIGI Wi-Fi clientilor cu fibra optica

RCS & RDS va oferi abonatilor la internet prin fibra optica si acces gratuit la reteaua de hotspoturi Digi Wi-Fi , indiferent de tipul de abonament.

Toti abonatii la internet la fibra optica ai RCS & RDS vor putea naviga gratuit pe internet wireless in hotspoturile Digi Wi-Fi din tara.

"Datorita interesului crescut pentru serviciul de internet wireless Wi-Fi lansat recent de catre RCS&RDS, compania a decis sa ofere acces gratuit in reteaua Digi Wi-Fi tuturor abonatilor la internet prin fibra optica, Digi Net Fiberlink.

Orice client abonat la Digi Net Fiberlink 1, de pana la 50 Mbps, in valoare de 29 lei (TVA inclus) sau la Digi Net Fiberlink 2, de pana la 100 Mbps, in valoare de 39 lei (TVA inclus), va avea acces liber si trafic nelimitat in locatiile Digi Wi-Fi din orasele in care RCS & RDS a instalat reteaua de internet wireless Wi-Fi", au explicat reprezentantii RCS & RDS, citati de ZF.ro.

Pana acum, hotspoturile Digi Wi-Fi sunt disponibile in doar cateva judete (Bihor, Brasov, Mures, Arges , Sibiu), dar si in Bucuresti si pe litoral.

RCS & RDS planuieste sa extinda acoperirea retelei wireless in alte 40 orase mari din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele