IT & C

#gps #actualizare harti #mio moov

Mio Moove isi actualizeaza hartile

Producatorul de sisteme de navigatie , Mio Technology, anunta astazi posibilitatea actualizarii gratuite a hartilor in Europa Centrala si de Est.

Mio ofera actualizari gratuite ale hartilor pentru sistemele de navigatie din gama Mio Moov .

Din cauza schimbarilor

Luand in considerare frecventele schimbari de cladiri si drumuri, Mio Technology demareaza o campanie pentru utilizatorii din Europa Centrala si de Est prin oferirea gratuita de harti actualizate de doua ori in 2009.

Noile harti sunt disponibile pentru urmatoarele produse din gama Moov: Mio Moov 200, Mio Moov 210, Mio Moov 300, Mio Moov 310, Mio Moov 330, Mio Moov 360 si Mio Moov 370. Prima actualizare a hartii este disponibila incepand din 29 aprilie 2009 si este valabila pana la 31 mai 2010.

download gratuit

Utilizatorii pot descarca gratuit hartile actualizate de pe site-ul Mio, primul pas fiind inregistrarea pe site-ul Mio ca membru in Clubul Mio.

Acest lucru se poate face pana la 31 mai 2010 pentru a putea primi, de doua ori, actualizarile gratuite ale hartilor in cauza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele