IT & C

#gps #actualizare harti #mio moov

Mio Moove isi actualizeaza hartile

ong>Producatorul de sisteme de navigatie , Mio Technology, anunta astazi posibilitatea actualizarii gratuite a hartilor in Europa Centrala si de Est.

Mio ofera actualizari gratuite ale hartilor pentru sistemele de navigatie din gama Mio Moov .

Din cauza schimbarilor

Luand in considerare frecventele schimbari de cladiri si drumuri, Mio Technology demareaza o campanie pentru utilizatorii din Europa Centrala si de Est prin oferirea gratuita de harti actualizate de doua ori in 2009.

Noile harti sunt disponibile pentru urmatoarele produse din gama Moov: Mio Moov 200, Mio Moov 210, Mio Moov 300, Mio Moov 310, Mio Moov 330, Mio Moov 360 si Mio Moov 370. Prima actualizare a hartii este disponibila incepand din 29 aprilie 2009 si este valabila pana la 31 mai 2010.

download gratuit

Utilizatorii pot descarca gratuit hartile actualizate de pe site-ul Mio, primul pas fiind inregistrarea pe site-ul Mio ca membru in Clubul Mio.

Acest lucru se poate face pana la 31 mai 2010 pentru a putea primi, de doua ori, actualizarile gratuite ale hartilor in cauza.
  •   2009-04-29
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.