IT & C

#microsoft #televizor # televizor 4K #Kinect #ecran UHDTV #Samsung S9

Microsoft a construit cel mai mare televizor 4K

Microsoft a reusit performanta de a construi cel mai mare televizor cu rezolutie 4K, dupa ce reprezentantii Samsung au declarat ca au in plan sa scoata pe piata un astfel de produs.

Televizorul cu ecran UHDTV are diagonala de 120 de inci. Scopul celor de la Microsoft este acela de a prezenta nivelul la care se va afla experienta multimedia casnica in aproximativ un deceniu.

Televizorul 4K are un sistem de control prin gesturi, numit Kinect, si permite interconectarea cu alte ecrane secundare.

Televizorul produs de Microsoft nu va fi comercializat. El se afla in acest moment doar in sediul companiei din Redmond. Cel mai probabil acesta este primul si ultimul televizor produs de Microsoft, cu un scop bine definit: acela de a arata proportiile pe care le va atinge tehnologia in urmatorii 10 ani.

Cei care isi doresc un astfel de televizor pot opta pentru varianta mai mica de la Samsung: S9, de 84 de inci la pretul de 27.000 euro, sau pentru cel de la Sony, de 84 de inci in valoare de 25.000 euro.

Sursa foto: microsoft-news.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele