IT & C

#kingston #card memorie #microsdhc

Kingston lanseaza carduri microSDHC de 16 GB

Kingston Digital , producator de memorii flash anunta lansarea noilor carduri microSDHC Flash de 16 GB concepute special pentru telefoanele mobile.

Datorita capacitatii extinse, cardurile de 16 GB permit stocarea unui numar mult mai variat de fisiere, completand seria cardurilor microSDHC in care sunt incluse si cardurile de 4 GB si 8 GB.

Cat duce un card

Cardurile Kingston microSDHC de 16 GB pot cuprinde mai mult de 3000 de piese audio, peste 9000 imagini inregistrate cu o camera foto de telefon de 5 MP sau pana la 16 ore de clipuri video, oferind un instrument extrem de comod pentru stocarea, transferul si rularea continutului digital.

"Functiile multiple disponibile pe ultima generatie de telefoane mobile au condus la cresterea apetitului consumatorilor pentru si mai mult continut digital ", a declarat Wendy Lecot, Flash Business Development Manager in cadrul Kingston Digital.

Compatibil/necompatibil

Chiar daca formatul cardurilor microSDHC este fizic identic cu formatul cardurilor microSD, cardurile microSDHC sunt compatibile cu dispozitivele si cititoarele microSDHC, nefiind compatibile si cu dispozitivele si cititoarele microSD standard.

Totodata, cardurile de 16 GB sunt total compatibile cu cele mai noi telefoane mobile produse de LG, Motorola, Nokia, RIM (BlackBerry) si Sony Ericsson. Cardurile Kingston microSDHC au un pret estimat de 230 RON cu TVA, prey ce include si adaptorul microSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului