IT & C

Inalta fidelitate se obtine cu bani grei

Boxe
de un miliard de lei, ecrane cu plasma cu peste opt milioane de culori, albume pentru poze digitale. Guri cascate la tehnologiile si la preturile produselor video si audio expuse la Crowne Plaza, intre 10 si 13 noiembrie.

Cei 65 de inci in diagonala, rezolutia aproape incredibila de 1.366 x 658 megapixeli si cele 8,6 miliarde de culori disponibile sint citiva dintre parametrii noului televizor cu ecran cu plasma al companiei Panasonic. Intrarea HDMI permite conectarea facila cu alte componente digitale si o redare perfecta a semnalului. Evenimentul a reunit peste 120 de marci de prestigiu din domeniul hi-fi si home cinema din 25 de tari . Ne propunem sa oferim an de an publicului o imagine cit mai fidela asupra celor mai noi si mai performante echipamente si sisteme din aceste domenii, precizeaza organizatorul expozitiei, Sorina Muresan.

Muzica trece prin sake

Sistemul audio EX-A1 al companiei JVC ofera prima boxa din lume care inlocuieste clasica membrana din hirtie cu una din lemn. Esenta de cires a fost prelucrata cu ajutorul celebrei bauturi sake. Pretul unor asemenea boxe cu o acustica de invidiat atinge 20 de milioane de lei. Un alt sistem de boxe cu caracteristici de invidiat, dar si cu un pret aproape incredibil, este Mission Pilastro. Matahala de 100 de kilograme are 23 de difuzoare , dintre care 10 de bass cu o putere de 500 de wati si se invirte in jurul sumei de un miliard de lei. In Romania, sistemul a fost achizitionat pina la ora actuala de numai trei persoane fizice.

Album de poze digitale

7FF1AW este numele ramei digitale a batavilor de la Philips. De marimea unei poze obisnuite, albumul poate inmagazina fotografii digitale cu volum de pina la 512 megabiti. Rezolutia pozelor care pot fi stocate este una destul de buna, 620 x 480 megapixeli. Rama cu diagonala de 7 inci dispune si de un set de baterii reincarcabile, detaliaza promotorul Andrei Stoicescu.


  •   2005-11-11
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.