IT & C

IE a fost „nesigur” 284 de zile în anul trecut

Util
izarea IE6 a fost „nesigură” 284 de zile în anul trecut, chiar şi pentru utilizatorii care şi- au aplicat patch-urile imediat după lansare. O analiză realizată de Washington Post a relevat că codurile de exploit pentru deficienţe neremediate din IE6 au fost disponibile pe durata a trei sferturi din anul trecut. Mai rău decat atat, pentru cel puţin 98 de zile nu au fost disponibile patch-uri pentru deficienţe care erau exploatate activ de către hackeri pentru sustragerea informaţiilor personale ale utilizatorilor. Prin comparaţie, utilizatorii Firefox au fost expuşi la deficienţe critice neremediate exploatate activ doar timp de nou ă zile. IE7 promite un nivel mai ridicat de securitate, cel puţin în teorie, dar lansarea sa în noiembrie a venit prea tarziu în anul trecut pentru a schimba semnificativ situaţia.
  •   2007-01-05
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.