IT & C

#telefonie #gmail #google

Functia de apelare vocala Gmail a fost testata de romani

Saptamana trecuta, cei de la Google au anuntat lansarea noului serviciu Gmail Voice si , serviciu care poate fi folosit de utilizatori pentru a efectua apeluri telefonice din contul de Gmail.

Recent, cei de la Mobilissimo.ro au testat noul serviciu si au prezentat primele impresii despre noua metoda de prin intermediul e-mail-ului. Totodata, acestia au facut publice si tarifele aplicate de Google pentru tara noastra.

Cei care au facut testul au scris ca pentru a face convorbiri telefonice prin Gmail, utilizatorul are nevoie de un microfon si difuzoare sau casti dotate cu microfon. Apelurile se pot face direct pe un alt PC sau se poate apela un numar de telefon mobil sau fix.

Odata cu lansarea serviciului, cei de la Google au anuntat ca utilizatorii din Canada si Statele Unite ale Americii vor putea folosi serviciul gratuit pana la sfarsitul anului 2010.

In tara noastra costurile de apelare prin Gmail vor costa 0,09 USD/minut, iar apelurile de pe PC catre un telefon mobile vor costa 0,21 USD/minut. Nu se stie daca tarifele se vor schimba din 2011.

Pana acum, serviciul de apelare vocala a fost folosit pentru efectuarea a peste 1 milion de apeluri doar in primele 24 deĀ  ore de la lansare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele