IT & C

#inventii #ciocolata #cafea

Dispozitive care iti potolesc pofta de ciocolata si cafea

Iata ca specialistii Harvard vin si cu inventii extrem de interesante si simpatice. Acestea nu numai ca te scapa de pofta de tigara electronica , aceste doua surprize pot transforma orice viciu nociv intr-unul amuzant.


Inventia apartine unui profesor de la Universitatea Harvard , David Edwards, si a fost pusa pe piata sub denumirea Le Whif. Din mai 2009 peste 40.000 de persoane din 32 de tari au testat produsul.


Inhalatorul de ciocolata


Se prezinta in forma unui tub incarcat cu pudra organica de ciocolata pura. Pasionatii au la dispozitie trei sortimente: ciocolata simpla, ciocolata cu capsuni si ciocolata cu menta.

Atunci cand inspiri din micul dispozitiv, aerul transporta particulele de ciocolata pe limba, creand senzatii extrem de placute fara a fi nevoie sa consumi si sa mesteci efectiv ciocolata. In plus, nu exista riscul ca particulele de ciocolata sa ajunga in plamani, datorita marimii acestora.

Parintii pot folosi acest truc pentru a-i scapa pe cei mici de dependenta de dulciuri, produsul fiind 100% natural.


Inhalatorul de cafea


Inhalatorul de cafea functioneaza asemenea celui de ciocolata, insa contine o doza considerabila de cofeina (100 mg), fiind interzis copiilor. Doza este echivalenta cu o cea a unei cafele instant sau unei cesti de espresso dublu.
Datorita design-ului placut si discret, poti folosi inhalatorul la birou, in mijloacele de transport sau in parc, fara a atrage atentia nimanui. In plus, materialul este biodegradabil .

Costul unui inhalator este de 1,8 euro , insa producatorii ofera si mici reduceri: 4,99 euro pentru 3 pachete sau 24 de euro pentru 18 pachete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele