IT & C

#apple tv #itv #apple

Apple TV e posibil sa fie rebranduit

Unul dintre produsele Apple, mai precis Apple TV , va fi rebranduit si modificat pentru a putea face concurenta altor produse de acest gen , mult mai performante, dar mai ieftine.

Sursele din cadrul companiei declara ca producatorul din Copertino va redenumi Apple TV-ul care se va numi se acum inainte " iTV ". Mai mult, dispozitivul va dispune de acelasi chip A4 si memorie flash de 160 GB asemenea iPad-ului si telefonului mobil iPhone 4 .

Din pacate, acest tip de chip nu poate reda format full HD, prin urmare utilizatorii viitorului dispozitiv iTV vor putea viziona filme la rezolutia maxima HD de 720p. Partea buna este ca iTV va dispune de un magazin online.

In mod normal cu Apple TV sau iTV utilizatorii pot cumpara muzica, filme HD si emisiuni TV. Din pacate acest serviciu este momentan indisponibil in Romania.  Totusi, cu Apple TV, utilizatorii au la dispozitie iTunes care se sincronizeaza wireless la aparatul TV, asa incat toata colectia muzicala poate fi redata pe alte difuzoare din casa.

In prezent zvonurile despre rebranduirea Apple TV-ului nu au fost confirmate de catre reprezentantii Apple. Se spera ca pana la anuntul oficial, noul dispozitiv va fi capabil de redarea formatelor high-definition. In prezent, Apple TV poate fi achizitionat si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele