Concursuri Acasa.ro

#casco perfecto #castiga asigurare #concurs generali #completa plus #generali

Intra in concurs si "Condu fara stres cu Generali"!

Masina este unul dintre bunurile la care tii probabil foarte mult. Fie ca ai cumparat-o cu banii jos, fie ca ai luat-o cu credit bancar, investitia a reprezentat un efort financiar important. De aceea, nu poti risca sa ramai fara ea. O asigurare Casco te poate scapa de stres. Vestea buna e ca acum o poti castiga gratuit!

Exista doua tipuri de asigurari auto: RCA-ul, care este obligatoriu, si polita CASCO, aceasta fiind optionala. In vreme ce prima asigurare se refera doar la daunele pe care le provoci altora din vina ta, cea de-a doua are rolul sa acopere daunele masinii tale. Asadar, dupa cum e lesne de inteles, dovada suprema a pretuirii masinii tale este o polita CASCO. In felul acesta, te asiguri si tu ca o avarie mai serioasa nu te scoate definitiv din circulatie. La propriu.

Dar cum functioneaza o asigurare CASCO? Acest gen de polita incheiata cu compania de asigurari este sansa ta ca, in cazul in care ti-ai gasit masina avariata din cauza unei furtuni sau ti-a fost pradata de hoti ori lovita in parcare de vreun sofer neatent sa o poti repara intr-un service fara sa scoti niciun ban in plus din buzunar daca nu are niciun fel de franciza fixa sau procentuala, sau daca dauna nu reprezinta o excludere.

La Generali, in schimb, beneficiile sunt si mai mari. Daca inchei o polita CASCO Perfecto, vei fi despagubit si in cazul in care autoturismul tau a fost condus de o alta persoana. In plus, sunt acoperite si daune produse in afara drumurilor publice, dar si in afara Romaniei, insa numai daca autoturismele prin natura lor constructiva si specificatiile tehnice, permit utilizarea si in afara segmentelor de drum public.       

Iar pe perioada in care masina ta se afla in service, tu primesti o masina de care sa te folosesti, astfel incat sa nu resimti prea mult lipsa autoturismului propriu. Acest lucru este valabil numai in cazul in care autoturismul ramane imobilizat (nu se mai poate deplasa prin forta proprie) ca urmare a unui eveniment asigurat prin polita casco

Un alt beneficiu important este dat de faptul ca la incheierea unei polite CASCO Perfecto primesti cadou si o rovinieta, in cazul politelor cu franciza fixa si in cazul platii integrale sau semestriale.

Si pentru ca e perioada vacantelor, in care cel mai probabil pleci cu masina, e foarte important sa ai o polita de acest tip pentru masina ta, ca sa nu ai surprize si niciun incident nefericit sa nu iti strice concediul.

Acum ai sansa sa castigi gratuit o asigurare CASCO de la Generali. Acasa.ro si Generali organizeaza concursul "Condu fara stres cu Generali". Premiul competitiei consta intr-o asigurare CASCO Generali personalizata.

Competitia gazduita de site-ul www.acasa.ro se desfasoara in perioada 09 septembrie 2016 - 20 octombrie 2016, la ea putand sa ia parte toti vizitatorii sectiunii de concurs care au implinit varsta de 18 pana la data inceperii concursului si care au domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Acasa Media S.R.L., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs. O conditie esentiala este sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Nu trebuie sa faci nimic dificil. Acceseaza sectiunea Concurs si parcurge pasii indicati. Iti spunem noi: este simplu ca "Buna ziua!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea